Astrobiļetens • 05.01.2016

Biznesa astrobiļetens #1/2016

Biznesa astrobiļetens #1/2016

Biznesa astrobiļetens #1/2016

21.12. – 20.03.2016.

  • Gads enerģētiski dalās 2 daļās, pakārtojoties auglīgajam Jupiteram:
    - no 2015.gada 11.augusta līdz 2016.gada 9.septembrim Jaunavas zīmē;
    – no 2016.gada 9.septembra līdz 2017.gada 10.oktobrim Svaru zīmē.

 

  • 11. decembris – 8.februāris Pārejas laiks no 2015. uz 2016. gadu

Sagatavojas gada jaunajām tēmām, noslēdz aizvadītā gada jautājumus.

Šogad Pārejas periods ir ilgstošs dēļ Dižčika laika no 5. – 25. janvārim.

Diž-Čika nedienas

No 5. janvāra pl. 15:05 līdz 25. janvāra pl. 23:49 gaidāms Diž-čika laiks.

Tas nozīmē, ka biznesu, publiskās runas, visa veida kontaktus, tirdzniecību, pirkumus un transportu ietekmējošā planēta Merkurs uzsāk retrogrādo jeb ačgārno kustību.

Šādas debesu cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem politiskiem, ekonomiskiem lēmumiem un darbību, kuru sekas izjutīsim vēl ilgi, vēsta astrologi.lv.

Privāti tas nozīmēs arī sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanu, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanos, nevajadzīgus pirkumus, pārpratumus, dažādu veidu sastrēgumu un tehniskus sarežģījumus.

“Galvenā problēma ir sava laika izmantošana. Laiku šķiedīsim veltīgi, tas “pazudīs” vai arī tiks notrallināts ikdienas nebūšanās,”  uzsver astrologs, Diž-čika termina ieviesējs un ilggadējs izpausmju novērotājs Kristaps Baņķis.

Kā norāda astrologs, 4. janvāris ir nozīmīgs datums, kad veiksmīgi norealizēt savas ieceres pirms Dižčika sākuma. Savukārt Diž-čika spēks un nebūšanas izlādēsies tieši 18. – 24. janvāra nedēļā.

Astrologi.lv atgādina, ka no 11. decembra līdz 8. februārim, kad sāksies Ugunīgā Pērtiķa gads, dzīvojam “Pārejas laikā” uz 2016. gadu. Tādēļ nevajag sasteigt nedz darbus, nedz tālejošus plānu īstenošanu.

Svarīgāko jāatliek uz februāri, kas ir labvēlīgākais svarīgāko darbu mēnesis gada pirmajā pusē, jo no 25. marta līdz 13. augustam sākas Biznesa tukšgaita un būvniecībai nelabvēlīgs periods. Vissarežģītākais periods būs no 28.aprīļa līdz 22.maijam, jo apvieno 3 planētu problemātiskos periodus.

Apzinotie, ka 2016. gads ir kā nosēts ar sarežģītu planētu stāvokli un īpaši skars uzņēmējdarbību, astrologs radījis īpašo Biznesa cilpu kalendāru. Tajā apkopoti vissvarīgākie labvēlīgie datumi labklājību veicinošām nodarbēm.

Svarīgākās planētu cilpas un to nozīme labklājībai un uzņēmējdarbībai 2016. gadam aprakstīti Biznesa cilpu kalendārā. http://ej.uz/biznesacilpas

Sīkāk par Diž-Čika laiku: http://ej.uz/dizciks

Svarīgs raksts “Ko Dižčiks nozīmē uzņēmējam?”

http://astrobizness.lv/raksts/ko-dizciks-nozime-uznemejam/

 

  • 8. februārī plkst. 16:39 sākas UGUNS PĒRTIĶA GADS
    Tas ilgs līdz 2017.g. 27. janvārim, kad stafeti pārņems Uguns Gailis.

 

  • No 10. februāra līdz 25.martam paveicams vissvarīgākie darbi gada pirmajai puse. Ņemot vērā, ka laiks ir ierobežots dēļ Starpaptumsuma perioda: 9. – 23. martam.

 

  • Ar Saules ieiešanu Auna zīmē 2016.g. 20. martā pl. 06:31, sākas jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulgrieži gadskārtu ritējumā. Gadu pārvaldīs uzņēmēju planēta Marss.

 

Janvāris

Dižčika piesātināts laiks lauzīs visus priekštatus par ierasto dienas ritmu. Šis laiks šoreiz vairāk revidēs principus, nostādnes, statūtu stingrību un sadarbību ar valsts iestādēm. Jāpārskata pamatnostādnes, jāplāno jaunas, bet mainīt praktiski neko nevajag. Uzmanīgi jāizturas pret likuma sargiem, tajā skaitā policiju ieskaitot. Ja uzrodas veci sadarbības partneri, parādnieki vai parādu piedzinēji, sadarbība ir jānoslēdz. Tāds ir pienākums! Divtik uzmanīgi ar konfidenciāliem jautājumiem. Šajā periodā var atrast spraugas likumos, kā arī “ smagi ieberzties”.

Apsveicami ir visi neordināri lēmumi. Tomēr vairākums no tiem lauzīs pārlieku esošo sistēmu un status quo, tamdēļ 1:1 nebūs ieviešami.

Kopumā – bez varoņdarbiem. Nogaida.

Veiksmīgās biznesa dienas* : 4., 27., 29.

 

Februāris

Februāra pa īstam pirmā veiksmīgā diena, kas ievada 2016. gadu ir 10. februāris, kas uzsāk Augoša(attīstoša) Mēness ciklu. Tad arī dod starta šāvienu periodam līdz marta otrai pusei. Marsa pozīcija Skorpionā un daudz uguns un gaisa stihijas klātbūtnes do naudīgu biznesa gaisotni. Uzņēmējdarbības diktāts ir pārāks par valsts iejaukšanos. Lai arī Auglības planēta Jupiters ir retrogrāds (atpakaļejošs), agrāk iesāktu  projektu realizācijai tas tikai palīdzēs, kā arī visur, kur klāt ir kāda sabiedriska pievienotā vērtība, ne tikai “plika peļņa”.

Statūtu maiņas. Jaunu uzņēmumu dibināšana. Maina darbu.

Pašas februāra beigas planētas izveido spriedzes konfigurācijas, tādēļ neiesaistīties avantūrās, “slidenos” projektos, neņemt kredītus un neaizdot naudu.

Te tiks apgāzti daudzi naudas podi.

Veiksmīgās biznesa dienas: 3., 10., 14., 18., 19., 21., 24., 25.

  

Marts

Marts atnāk ar aptumsumiem un līdz ar to sarežģījumiem biznesā. Par naudu maksājam vairāk. Lielāks uzsvars uz rutīnu, pienākumiem. Ja sola, tad jādara. Tādēļ nevienam neko lieku nesola. Maksimāli koncentrējas uz visbūtiskāko. Priekšā ir garš periods līdz pat septembrim, jo 25.marta biznesa stratēģijas noteicējs Saturns kļūst retrogrāds – sāksies Biznesa tukšgaita. Kāds jau vinnēs, bet daudzi vienkārši sarežģīs sev dzīvi ar nepārdomātām darbībām. Ja jāmaina statūti, tad to jāpaveic līdz 19.martam.

Marts domāts, lai veiktu fundamentālākos pārkārtojumus pirms sarežģīto retrogrādu planētu perioda.

Marsa ugunīgā piešprice Strēlnieka zīmē, dedzinās un mudinās rīkoties aktīvi visu martu un aprīli. Daudzi paspēs sadarīt lielas muļķības. Neesi karstgalvis! Lielāka peļņa no citu kļūdām.

Veiksies remonta un labotāju biznesa pārstāvjiem. Darba netrūks!

Veiksmīgās biznesa dienas: 3., 4., 18., 19.

 

* Veiksmīgās biznesa dienas domātas jebkuram svarīgam uzsākumam, līgumu parakstīšanai, konsultācijām. Ja datumi iekrīt brīvdienā, to var izmantot plānošanai, izsūtīšanai, svarīgiem banku maksājumiem u.tml. 

 

Astrologi.lv astrologu komanda nodarbojas ar strukturālu uzņēmējdarbības izvērtēšanu, sniedz ieteikumus uzņēmumu labāko datumu izvēlē. Galvenā atšķirība no „astropsihologiem” ir tieši uzņēmējdarbības praksē pārbaudīta pieredzes bagāža.

Astrologi.lv 2012. gada nogalē veiksmīgi noslēdza Hipotēku un Zemes bankas „Altum” aizdevuma atmaksu, saņemot grantu astroloģijas projektu izstrādei.

Papildus materiāli

Pētījums, kas apstiprina, ka astroloģija darbojas uzņēmējdarbībā:

http://astrobizness.lv/petijums/datums-ietekme-uznemumu/

Svarīgāko biznesa astroloģijā uzzināsi www.astrobizness.lv

Astriologilv twitter kontā kā #astrobizness var uzzināt aktuālāko.

Biznesa konsultācijas:

http://www.astrologi.lv/sakums/astrologija-biznesa-eguru/

 

Kristaps Baņķis