Astrobiļetens • 22.09.2019

Biznesa astrobiļetens #3/2019

Screen Shot 2018-11-13 at 17.28.22

BIZNESA ASTROBIĻETENS #3

23.09. – 22.12.2019

Biznesa pilngaitas laiks.
Ar plāniem – pie darbiem un pēc peļņas

Periodu ievada Rudens Ekvinokcija, kas dabā iezīmē ražas novākšanas laiku, bet, ņemot vērā ilgstošo biznesa dīkstāves laiku, faktiski uzskatāms, par tādu kā “ziemāju sējas” periodu. Beidzot visas uzņēmējdarbību un būvniecību ierobežojošās Planētu cilpas savus klamburus ir noņēmušas un ir pienācis viens ražīgs izaugsmes periods. Protams, nesaceraties, ne gluži līdz Ziemassvētkiem bizness rullēs no vietas un mums par to nekas nebūs, taču ar 5.oktobri, uz pāris nedēļām un pēc tam arī decembra pirmā puse, kad Mēness cikls Augošā fāzē, zaļā gaisma patiešām ir dota tiem projektiem, kuru mērķis ir uzsākt un nodibināt, celt un ražot, lai vairotu, palielinātu, attīstītu un nopelnītu.Kas svarīgākais – tieši “uzsākšana” tam atbilstošā laikā ir visa šī procesa atslēgvārds. Jo tieši starts nosaka visu tālāko projekta virzības gaitu. Ticiet uz vārda.

Tehnikas un jaunāko tehnoloģiju iegādei labs laiks tieši no oktobra vidus, tā kā, ja biji tik pacietīgs un jaunāko iPhone neiegādāji tūlīt pēc tā prezentēšanas septembrī, tad tagad tam ir īstais laiks, kamēr Mēness fāze dilstoša un Dižčiks vēl nav atgriezies savā pēdējā šī gada apciemojumā, lai to, ja ne gluži pēc pāris dienām Tev atņemtu, tad radītu problēmu uz līdzenas vietas gan. Nu tad tagad par to. No 31.oktobra vakara, kā reiz uz to laiku, kad “Naudu vai dzīvību!” sāks skanēt tuvākā un tālākā apkārtnē, Dižčiks Skorpiona zīmē noteiks toni turpmākajām trim nedēļām. Tas būs laiks, kurā biznesa intrigas un finanšu mahinācijas virmos gaisā un izsauks vislielāko apetīti sabiedrībā. Būs pa skarbo. Visdziļāk apslēptais paviršības un pārpratumu pēc kļūs visiem redzams, tāpēc pārliecinies laikus par sev svarīgo failu un datu drošību, kā arī vairākkārt pārbaudi, kam un ko izsūti. Līdz pat 20.novembrim pirkumiem, līgumu slēgšanai, darbinieku pieņemšanai darbā, uzņēmumu dibināšanai un visa jaunā uzsākšanai krusts pāri. Jebkāda veida kredītiem un aizņēmumiem – “kategorisks – Nē!” laiks. Ne tikai nevarēsi atdot, bet vēl nāksies dvēseli piepārdot klāt.

d8045cae-a72d-499a-84e4-f6620f4577ef 2

Ar 21.novembri atgriežamies spraigā darba dunā. Līdz gada beigām ir atlikuši pēdējie metri pievilkt esošā gada budžetus un saplānot jaunus. Planētu savstarpējie stāvokļi un to atrašanās biznesam vēlīgās zīmēs radīs jaudīgu darba auru.  Aktivitātes un darbības Planēta Marss, līdz gada beigām atrodoties sev un mums, mirstīgajiem, spēcīgā rīcības pozīcijā – Skorpiona zīmē, gan atbalstīs visu, kas uz lielu biznesu tendēts, gan saasinās biznesa un finanšu jautājumu risināšanu, neļaujot “gulēt uz lauriem”, bet pelnīt! Tomēr jāņem vērā, ka biznesa likumsakarības nav atceltas un lieli sadarbības projekti ar lielu risku ies rokrokā, īpaši, ja likmes būs neadekvāti augstas, tā kā vienu vienīgu izdošanos, nekādi nesolām.

Vērtīgākais laiks plānošanai:

Norādītie laiki ir atbilstošākie sekmīgai plānu un ieceru sarakstīšanai. Tajos jāiekļauj viss, ko vēlas paveikt tuvākā mēneša laikā un ilgākā periodā.

  • septembrī no plkst.14:10 – 15:40
  • oktobrī no plkst.16:20 – 19:10
  • novembrīno plkst.16:40 – 20:00

Vērtīgākais rīcības laiks tiek dalīts, atbilstoši mērķim, kas jāsasniedz, un tas vistiešākajā veidā ir atkarīgs no Mēness cikla – Augoša vai Dilstoša Mēness fāzes.

Augoša Mēnessperiods – iekrāsots ar zaļu fonu. Labākais laiks, lai realizētu sekojošo (izņemot Dižčika periodu 31.oktobris – 9.novembris) – dokumentu iesniegšana Uzņēmumu reģistrā, statūtu parakstīšana, kapitāla palielināšana, konta pieteikšana bankā un tā atvēršana, biroja vietas maiņa un ievākšanās jaunajās telpās, pirkumu līgumu slēgšana, ja mērķis ir pavairot, attīstīt un realizēt tālāk, veikalu un citu tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas vietu atklāšana. Reklāmas kampaņu organizēšana un palaišana. Līgumu parakstīšana, kredītu pieteikšana un ieguldīšana uzņēmējdarbībā, būvniecībā pamatakmens ielikšana un celtniecības procesa uzsākšana.

Screen Shot 2019-09-21 at 20.54.02

Dilstoša Mēnessperiods – iekrāsots ar zilu fonu. Veic ierastos darbus un noslēdz projektus. Praktiskām nodarbēm ieteicams viss, kas noslēdz, pabeidz, tai skaitā ierindas darbs, kurā nav nepieciešama jaunrade un izaugsmi, bet uzticētā paveikšana. Apmaksā rēķinus,  norēķinās ar piegādātājiem. Iegādājas tehniku un veic iekārtu un auto remontu (izņemot Dižčika periodu no 15. – 20.novembrim. Neuzsāk neko jaunu, kur paredzama attīstība. Ja vēlas uzsākt ko jaunu, tad tā būs mūžīga iešana pret straumi un darbi neies kalnup, bet “ripos kā akmens lejā”. Veic inventarizāciju, gatavo atskaites, likvidē, rekonstruē, nodod pilnvaras. Sastāda mēneša kopsavilkumu un atdod parādus.

Screen Shot 2019-09-21 at 20.54.05

Tā kā uzņēmējdarbībā bieži jāpieņem lēmumi tūlīt un nav laika gaidīt tam atbilstošāko brīdi, piedāvājam “ekstra” risinājumus Dižčika laikam.

Ja laika posmā no 31.oktobra jāslēdz līgums – labāk slēdz pagaidu līgumu, ko apstiprina vēlreiz pēc 20.novembra. Darbinieku pieņemšanas gadījumā – vismaz uz mēnesi, bet nosaka pārbaudes laiku. Stratēģiskās sapulcēs diskutē, bet neko nenolemj galīgi, rīko “prāta vētras”, jo šajā laikā veiksmīgi izdodas tikt pie lieliskām idejām. Tehniku un elektroniku neiegādājas, lieto citu vai izmanto nomas pakalpojumus.

Reklāmas kampaņu organizēšanā – kārtīgi izvērtē idejas un mērķu samērojamību paturot prātā, ka vēstījums var tikt pārprasts, arī ieteicams pārliecināties par pašu reklāmas noraidījuma faktu masu informācijas un elektroniskajos saziņas līdzekļos. Sūtījumos vairākkārt pārbauda kā informāciju, tā norādīto saņēmēju, lai kļūdas pēc nenonāk citam. Norunāto svarīgas tikšanās laikā atkārtoti apstiprina pēc Dižčika, vēlams rakstiskā formā. Apmeklējot valsts iestādes, jāapbruņojas ar ilgāku gaidīšanas laiku un rūpīgāk jāpārbauda saņemtie dokumenti.

Papildus svarīga informācija – Spriedzes datumi, kas negatīvi ietekmē biznesu katram mēnesim ir pieejami “Astroveiksmes biznesa kalendārā 2019”  https://ej.uz/astroveiksme_biznesam

Paralēli visam citam, kas noderīgs ikdienā un tālākiem plāniem, kā biznesam tukšie laiki ir apkopoti visi mēness enerģētikas un planētu spriedzes datumi, kas veicina sarežģītas situācijas, problēmas, zaudējumus un neizdošanos, tāpēc labāk neko būtisku šajās dienās neplānot. Uzsāktos darbus pavadīs nelabvēlīga spriedze un smagnēja enerģētika.

Lai nekļūdītos sarežģītu Planētu stāvokļu brīžos un būtu pārliecība par pareizāko laika izvēli saviem biznesa risinājumiem, aicinu izmantot individuālas biznesa konsultācijas priekšrocības, kurā, ņemot vērā Jūsu biznesa specifiku un individuālos rādītājus, profesionāli izanalizēšu tieši Jūsu biznesu, apzināšu potenciālās riska iespējas, piemeklēšu darbībai atbilstošākos laikus un ieteikšu situācijai vēlamāko risinājumu. Pats esmu uzņēmējs, biznesa vidē darbojos jau ilgstoši un veiksmīgi konsultēju uzņēmējus gan pie problēmu risinājumiem, gan pie ilgtermiņa un īstermiņa plānu sastādīšanas, gan jebkuriem citiem biznesa jautājumiem. Jauniem uzņēmumiem nosaku labāko dibināšanas laiku, sniedzu konsultācijas personāla atlasē, veicu darba kolektīva analīzi, uzrādot piemērotākās motivācijas novērtējumu individuāli katram darbiniekam, palīdzu nospraust ilgtermiņa mērķus, veicu uzņēmuma attīstības cikla analīzi, iesaku labākos laikus juridiskiem, stratēģiskiem un finanšu darījumiem, sniedzu konsultācijas reorganizācijas un uzņēmumu likvidēšanas jautājumos.Pieteikšanās un papildus informācija biznesa konsultācijai ir pieejama šeithttp://www.astrologi.lv/kb/aktualie-laiki/

Svarīgi saprast, ka šo vērtīgo laiku katrs individuāli izmanto pēc saviem krāsu Astroluksoforiem, kurus ievadot personīgos datus var izveidot, Dižkalendārā – www.astroinfo.lv

Uzņēmējiem vēl iesaku šādus darbā un ikdienā noderīgus kalendārus – Pieejami šeit!

2019_Ceku

2019_Pirkumu

Screen Shot 2018-11-15 at 11.17.25