Astrobiļetens • 28.06.2016

Biznesa astrobiļetens #3/2016

Biznesa astrobiļetens #3/2016

Biznesa astrobiļetens #3/2016

21.06. – 22.09.2016.

Perioda galvenās iezīmes ir Retrogrāda Marsa (30.06.) un Saturna (13.08.) noslēgums, kas parasti sadrūzmē pēc inerces padarīto darbu bliezienu pa pakausi. Atgriežas sen izmestie bumerangi.

To pastiprina septembra Starpaptumsuma periods 1. – 16.septembris. Visam pa vidu lielākā planēta Jupiters (veiksme, izaugsme, attīstība) 9.septembrī nomaina savu atrašanos no darbīgās un rūpju apsēstās Jaunavas zīmes uz partnerības un svārstību Svaru zīmi – pārnesot akcentu no detalizētas darbības uz kontaktiem, partnerības, konsultācijām.

Biznesa astrobiļetenes #1

Biznesa astrobiļetenes #2

Līdz ar Saules ieiešanu Vēža zīmē 2016. gada 21. jūnijā plkst. 1:34, sākas Vasara gadskārtu ritējumā. Klasiskā astroloģija uz precīzo Saules ieiešanu Vēža zīmē – mēdz sastādīt horoskopu.  Vasaras horoskops nosaka, ka aktuāla kļūs dzīves vietas labiekārtošana, aktivizācija ģimenes dzīves materiālajā nodrošināšanā, pastiprināta vēlme nodarboties ar zemkopību, personības pastiprināta ietekme uz mājiniekiem, individuālo māju celtniecība, zemes gabala labiekārtošana, koku un krūmāju stādīšana, lauksaimniecība. Pieaugs iekšējos dziļumos gulošās kaislības un vēlmes. Skaļi satriecoši pavērsieni vecās lietās, kas jau ir noklusušas, vai ilgi vilkušās, vai arī skaitījušās jau pabeigtas.

Kā sagaidīt vasaru

Gads enerģētiski dalās 2 daļās, pakārtojoties auglīgajam Jupiteram:
- no 2015.gada 11.augusta līdz 2016.gada 9.septembrim Jaunavas zīmē;

– no 2016.gada 9.septembra līdz 2017.gada 10.oktobrim Svaru zīmē.

Jupiters Svaru zīmē – saskaņas veidošana, partnerība

Stratēģiskā biznesa tukšgaitas periods:

25.03. – 13.08. RetroSaturns

17.04. – 30.06. RetroMarss

Līdz pat 30.jūnijam ir bremzēta ilgtermiņa attīstība, tādēļ jāizvairās no jaunu uzņēmumu dibināšanas, svarīgiem aizsākumiem, būvniecības, slēgt līgumus, iegādāties nozīmīgus pirkumus un iekārtoties ilgtermiņa darbā. Šajā laikā ieteicams pārskatīt uzņēmuma struktūru, pārformēt, revidēt, pārraudzīt, nodarboties ar personāla atlasi.

Raugoties no Zemes, planētas pārvietodamās “met cilpas”. Planētas kā noteiktas informācijas nesēji pārrauga atbilstošu darbību Zemes dzīvē. Retrogrādo cilpu laikā notiek planētas ietekmes pārlikšana no redzamas darbības un “kustības uz priekšu”, uz planētai atbilstošu procesu bremzēšanu, resursu pārdali, pārskatīšanu, atgriešanos pie iepriekšējām iestrādēm, pie atkārtojuma.

Saturns astroloģijā nozīmē stabilitāti, drošību, taupību un atbildību. Saturna princips ir strukturēt, kārtot, disciplinēt un ierobežot. Savā veidā „vest pie prāta”. Saturna cilpa Strēlnieka zīmē ir nozīmīgs pārdomu, pārvērtēšanas un bremzējošs periods tādām sfērām kā būvniecība, uzņēmējdarbība, sociālā sfēra. Saturna cilpas ietekmei uz cilvēkiem izpaužas kā pazemināta atbildības sajūta, iespējama pienākumu un saistību neizpildīšana.

Politikā tas ir vēlīgs laiks, lai pārskatītu uzņēmumu, valsts iekārtas, katra personīgās darbības struktūru un to pilnveidotu, izmantojot uzkrāto pieredzi. Iespējas grozīt Satversmi, mainīt medicīnas pakalpojumu sistēmu vai pensiju, sociālo izmaksu sistēmu.

Ilgstoši sadarbojoties ar uzņēmējiem, izpētīts, ka tieši planētu cilpu pārzināšana ļauj sekmīgāk vadīt biznesu un gūt peļņu, kamēr citi cīnās ar to pašu cilpu radītajiem šķēršļiem. Šim nolūkam esmu radījis unikāli veidotu cilpu kalendāru, ko dāvāju visiem klientiem, un tas ir iegūstams astrologi.lv. Esmu arī aprakstījis metodes, kā uzņēmējiem praktiski noderīgi nodarboties ar laika plānošanu, ņemot talkā astroloģijas un numeroloģijas izstrādes. Rezultāti ir vairāk kā pārsteidzoši, par ko katrs var pārliecināties pats ar savu pieredzi.

Iepazīties ar Biznesa cilpu kalendāru

Tieši planētu cilpu savstarpēja pārklāšanās, kas nemaz tik bieži negadās, gada pirmajā pusē nosaka šādas vēl pērngad izteiktās prognozes: „Gada pirmā puse domāta plānošanai, jauniem iespaidiem, apņēmības un kontaktu veidošanai, bet gada otrajā pusē tas viss jāiemieso jau konkrētās darbībās. Tādēļ krājam spēkus gada otrās puses lielajiem darbiem un nešķiežam resursus priekšlaicīgi! Faktiski pirmo pusgadu visu var darīt no pozīcijas – pagaidām. Lauvas tiesa laika atvēlama reorganizācijām, pārskatīšanai un sakārtošanai. Šajā laikā uzzināsiet, cik dārgi maksā kļūdīšanās, tādēļ jāpielāgojas mainīgiem apstākļiem un jānodrošinās pret provizoriskiem riskiem.

Uzņēmēju astrologs K. Baņķis norāda, ka planētu cilpu laikā jaunu uzņēmumu dibinātājiem vai jaunu sistēmu ieviesējiem būs jāsaskaras ar grūtībām visā turpmākajā uzņēmuma mūžā. Izeja ir dibināt tikai tādus uzņēmumus, kuros paredzētas strukturālas – statusa maiņas. Jāparedz, ka būs iespējami lielāki bankrota draudi, lēnāka attīstība un būtiski iekšēji šķēršļi. Skaidrs, ka labākā laikā dibināti uzņēmumi cilpu laikā izveidotajiem aiztrauksies garām vēja spārniem. Īsos un uz naudu strukturētos mērķus šajā laikā dibinātie uzņēmumi “nepacels”, turklāt tie kļūs vēl par slogu vai “enkuru”, kuru grūti pamest un kurš (ne)redzami traucē.

Tiks apdraudēti tālejoši plāni, to izstrāde un virzība uzņēmējdarbībā, politikā un jebkur, kur vajadzīga konkrētība, kārtība un noteiktība. Faktiski esam attīstības bremzēšanās periodā. Kas notiek ar auto, ja spiež uz gāzi, bet norauta „roķene”, sapratīs katrs. Domājams, ka tiks nopietni paralizēta jebkura uzņēmuma darbība, ja ar to saprot gāzes spiešanu grīdā.

Veiksmīgs uzņēmējs iepauzēs un pārskatīs savus resursus, izvērtēs un vairākkārt pārbaudīs ideju dzīvotspēju nevis metīsies konkurences donkihotiskā cīņā. Tā būtu iešana pret straumi. Kad paies laiks, sapratīs, ka nekur tālāk nav ticis, bet resursi jau izkūpējuši vējā.

Dižčiks 30.08. – 22.09. Jaunavas zīmē

Sarežģītu karmisku uzdevumu risināšanas, partnerības, senu problēmu un tehnisku sarežģījumu laiks.

Par Dižčiku

Ko Dižčiks nozīmē uzņēmējam

Tehnikas lietošana Dižčika laikā

Vispārējā Dižčika nozīme

Starpaptumsums 1.09. – 16.09.

Septembris biznesam faktiski ir “norakstāms”. Ikdienas darbiem starpaptumsuma periodam nav ne vainas, tomēr sasummējot ar Dižčiku sanāk tāda lieka bakstīšanās un svarīgu darbu muļļāšana. Jāierēķina, ka būs daudz atkārtotu darbību, “gumijas stiepšanu”, kavējumu, “papīru atsviešanas”, dokumentu pārrakstīšanas, pārdomāšanas un tam visam jāpievieno lielāks smagnējums un izšķiroša nozīme tieši emocionālā plānā.

Aptumsuma laiks ir kā turbulence, kad viegli izkrist no ierastajiem sedliem, bet grūti uzrausties jaunos. Jebkurai darbībai būs liktenīgas sekas, tādēļ ieteicams rūpīgi apsvērt vai tas, ko dari patiesi ir vajadzīgs un kas notiks, ja to neizdarīsi (jautājumu-atbilžu palīgs attēlā). Priekšroka tiek dota aicinājuma darbam. Bizness klasiskā izpratnē – nauda taisa naudu – šajā laikā ir visvājākajā pozīcijā, jo virsroku konkurencē ņem tie, kuri darbu dara kā sirdslietu.

Aptumsuma laiks palīdz atteikties no nevajadzīgā. Tādēļ ar pateicību jāpieņem jebkura nebūšana, “uzmešana”, atteikumi – tā tam ir jābūt pēc karmas rokraksta. Bez diskusijām!

Aptumsumu turbulences jēga

Screen Shot 2015-12-13 at 21.06.30

Marsa virzieni un diktāts biznesā

30.jūnijā noslēdzis savu Retrogrādo Biznesa tukšgaitu Marss nesteidzas atgriezties Strēlnieka zīmē, kur jau bija 6.marts – 27.maijs. Tas nozīmē, ka līdz pat 2.augustam, kad Marss beidzot pāriet Strēlnieka robežšķirtni par attīstības scenārijiem dominēs reiz jau bijis”, “vecais labais”, atgriešanās pie iesāktā. Un tikai sagaidījis biznesa stratēģijai svarīgās planētas Saturna retrogrāda beigas 13.augustā, līdz ar zvaigžņu lietiem (laba pazīme!) 15. – 18.augusta PilnMēnesim var uzkurināt savu biznesu kārtīgai veiksmei! Šis īsais laika sprīdis ir fundamentāli svarīgākais, jo secīgi 22. augusta nedēļa ir planētu spriedzes bagāta un Dilstošas enerģijas Mēness ciklā, bet 30.augustā jau sākas Dižčiks un Starpaptumsums.

Screen Shot 2016-06-28 at 11.36.28 Screen Shot 2016-06-28 at 11.40.43

Jūnijs

4.- 6.jūnijs ir lielākais vājums, jo planētu mijiedarbība debesīs uzzīmē lielo spriedzes krustu, kas kliedēsies vien ap 10. Jūniju. Pēc tā šķitīs, ka smagākais jau aiz muguras, ko vairos beidzot atnākusī gaismas izjūta, tomēr neatslābinām biznesa piesardzības instinktus. Jūnija sākuma līdzvērtīgu atkārtojumu spriedzē piedzīvosim 19.-24.jūnijs.

RetroMarss vēl turpinās, turklāt atpakaļgaitā ieslīdējis no Strēlnieka zīmes savā retrogrādajā kustībā (līdz 30.06.) Skorpiona zīmē – no 27.maija līdz 2.augustam. Tur tas jūtas spēcīgs, bet spriedzes nomāks, tādēļ daudzi riskēs izdarīt mūža lielākos kapitālieguldījumus. Lieli teikt, ka vairums aizies pa burbuli, tomēr daži apķērīgākie iegūs necerētu peļņu. Ļoti riskanti

13.jūnijā Neptūns kļūst retrogrāds un 18.jūnijā Saturna kvadratūras “taranēts”. Un tas jau ir nopietns apdraudējums stabilajām pozīcijām pat lielajiem uzņēmumiem. Plānošanas ilūzijas, strupceļi un kļūdaini risinājumi. Algas aploksnēs vai kā citādi valsti mēģina apiet jūnija viduči vien trakais. Iespējami publiski skandāli. Katram uzņēmējam personīgi jāpadomā par savu reputāciju. Un tikai 30. Jūnijā beidzas RetroMarsa periods, kad lēnītēm var sākt uzelpot.

Jūlijs

Atbrīvojies Marss no retrogrāda cilpas, tas trauksies uz priekšu, mēģinot aizsniegt sev tīkamo Strēlnieka zīmi 2. augustā. Un tikai pašā mēneša noslēgumā paklūp pret Merkuru. Ap to laiku jāuzmanās no kļūmīgu līgumu slēgšanas (29.jūlijs).

Vēža pārvaldīto periodā skatīsim pasauli no piesardzīgām pozīcijām – uzkrājot naudu, info. Komunikācija gaidāma emocionāli piesātināta un pārpārēm uzvilkta. Ieteicams pārskatīt savu finanšu varēšanu un vēl rūpīgāk izvērtēt sadarbības partnerus, kuriem var pietrūkt resursu. Daudz sīku darbu riskē nokaut lielās idejas. Tomēr visi dokumenti jāsakārto rūpīgāk un atskaites jāraksta ar grāmatveža ķērienu.

Lauva no 22.07. iedarbina godkāri un uzdrīkstēšanos, tieši jūlija beigās un augusta pirmajā pusē pastiprinot godkāri un apziņu, ka nav nekā svarīgāka par paša lēmumiem. Gribēsies vadīt. Lai tas notiktu sekmīgi jāpiestrādā pie informācijas nodošanas, kas lielākoties nesasniegs dzirdīgas ausis vai tiks izmestas SPAM kastītē. Pati veiksmīgākā nedēļa ir Jūlija otrā nedēļa, kas aizsāk augošu Mēness ciklu.

Lai arī darbi dunēs un darba veseris klaudzēs, sirds vilks pie atpūtas un baudām, tādēļ jāraugās izmantot labākos laikus darbam nevis atpūsties, kad ienāk prātā. Un šajā ziņā 8.-10. jūlijs ir lielo darbu laiks. Īpaši neieteicams riskēt 13., 29. un 30.jūlijā.

Biznesa dienas* : 6., 9., 10., 14., 18., 22., 24.

Augusts

No 2.augusta Marss sāk savu teju 2 mēnešu ciklu Strēlnieka zīmē, kam raksturīgs paaugstināts optimisms. Saslēdzies ugunīgais Lauvas –Strēlnieka pāris. Bet maldīgs. Viss augusts ir spriedzes pārbagāts, kur biznesa laiki ir kā vientuļas oāzes tuksnesī vai mazas saliņas okeānā, kā labpatīk. Visas augusta brīvdienas domātas izteikti atpūtai, lai nesadarītu neko lieku. Sagaidot 13.augusta Saturna cilpas finišu (kopā ar “zvaigžņu lietu”), 15.-18.augustā Pilnmēness apspīdēti datumi ir lieliski izkustināt smagākus biznesa vezumus. Iekustināt, bet ne sagatavoties to vilkšanai, jo nākamā nedēļa līdz ar Saules pāriešanu 22.augustā Jaunavas zīmē priekšā sagādās lielākus un mazākus cinīšus, kas , kā zināms, gāz pat Anglijas lieluma vezumus.

24.augusts = Saturns + Marss. Bremžu un gāzes pedālis kopā spiests. Darbi raujas uz pusēm un darītājs līdz ar to.  Svarīgs laiks, kad var noseivojot ilgtermiņa mērķus, sakodējot saturniski Marsu prātīgai darbībai ne pārgalvībai. Šim datumam jāgatavojas laikus, lai nesaņemtos pārāk daudz lieku darbu, kas traucēs darīt tikai svarīgāko. Piedāvājumi, kas atnāk 22.-24.augustā ir smagsvara

25. un 26.augusts ir viena no kritiskākajam dienām augustā, jo visu mēnesi tapinātā planetārā spriedze kulminē un izlaiž nagus. Var nobrukt svarīgi projekti un pieņemti pārsteidzīgi vai iluzori lēmumi. Pielabot šo laiku var vakarā uz 28.augustu, kad divas naudas planētas Jupiters ar Veneru savienojas Debesjumā. Astromaģija.

30.augusts vēl tikai ieejot Aptumsuma ēnā ir vērtīgs līdz pl. 15:30, Jo Dižčika veidotājs Merkurs apstājies (pirms pagriešanās cilpas) un sasummē visu savu spēku. Saplāno darbus, kas noteiks visu nākamā mēneša darbību. Labāku laiku līdz 19.septembrim neatrast.

Biznesa dienas* : 3., 9., 15.-17., 23., 24., 27., 29., 30.

Septembris

Septembra pats sākums iezīmējas ar 4 planētām (no 10) Jaunavas zīmē. Pedantisma, rūpju un intelekta smalkumu kalngals. Ja vien pa vidu esošais RteroMerkurs jeb Dižčiks visu šo sistēmu nesarežģītu un nepadarītu iekšēji un ārēji (kā kuru) vai trakus par klapatu klapatām. Un tikai tādēļ, ka laika visu paveikt nebūs. Viss šķitīs tik svarīgi pārlieku!

Vislielāko blīkšķi radīs Jupiters, kurš pavisam noteikti kā ziemassvētku vecītis, kas ilgi kavējis izbērs savu Jaunavas periodā sastrādātio dāvanu maisu kā aukstu dušu pār galvu. Noslēdzas Jaunavu laiks un 9.septemrī Jupiters pāriet Svaru zīmē. 6.-8.septembris ir vērīgo atziņu laiks. Pats Jupitera starts 9.-11.septembrī nav izdevies veiksmīgs, jo superlielas planetārās spriedzes pārvaldīts, ko nosaka vistiešākā konkurenta Saturna (ierobežojumi, pienākumi, atbildība) nesaprašanās ar Neptūnu (ideāliem). Lai divu astro lielvaru spēku rādīšanā neciestu Tu – ieteicams nogaidīt vai laikus sagatavot svarīgāko.

Dižčika piesātināts laiks lauzīs visus priekštatus par ierasto dienas ritmu. Šis laiks šoreiz vairāk revidēs pēc Jaunavas modes, izkratot katru vīlīti visos Tavos projektos. Svarīgas var izrādīties sīkas  (mazajiem burtiņiem) līgumiskās atrunas. Divtik uzmanīgi ar konfidenciāliem jautājumiem. Šajā periodā var atrast spraugas likumos, kā arī “smagi ieberzties”. Šim Dižčikam raksturīgi, ka rodas vēlme bāzt degunu citu darīšanās, izteikt vajadzību pēc kredītiem un pat piesavināties to, kas nav paša. Darba mainītājiem jārēķinās, ka viņu labās īpašības netiks ievērotas un adekvāti novērtētas, bet izteiktie solījumi paliks tikai ideju līmenī.Un, protams, visas pārējās Dižčiks iespējas.

Ko darīt? Pārstrukturēt, pārvērtēt veikumus, izglītoties, sakārtot dokumentāciju un atmest visu lieko.

Biznesa dienas* : 19., 21., 26., 29. Aptumsuma ietekmē – 3., 6., 7., 8., 14. 

* Biznesa dienas domātas jebkuram svarīgam darbam, līgumu parakstīšanai, konsultācijām. Ja datumi iekrīt brīvdienā, to var izmantot plānošanai, svarīgiem banku maksājumiem u.tml.
Šīs dienas savienojamas ar ASTRO VIP
indiviudālo Astroluksoforu.

Papildus materiāli

Astrologilv twitter kontā meklē #astrobizness

Biznesa konsultācijas: http://www.astrologi.lv/sakums/astrologija-biznesa-eguru/

Pētījums, kas apstiprina, ka astroloģija darbojas uzņēmējdarbībā:

http://astrobizness.lv/petijums/datums-ietekme-uznemumu/