Astrobiļetens • 20.12.2016

Biznesa astrobiļetens #1/2017

Biznesa astrobiļetens #1/2017

Biznesa astrobiļetens #1/ 2017

 21.12.2016. – 20.03.2017

Janvāra astrofons

Janvāra sākumā vēl turpinās 19. decembrī aizsācies Dižčika laiks. Tas arī galvenais iemesls, kāpēc reti kura 1. janvāra apņemšanās tiks pildīta. Visu mēnesi būs spēcīga Zivju zīmes ietekme, kas viesīs skaļas un nepārdomātas ņemšanās vai klusas ciešanas. Faktiski visu Mēness ciklu cīkstēsimies, stīvēsimies un mēģināsim uzvarēt laiku, kas pieprasīs pakļāvību un ļaušanos straumei. Veiksmīgie laiki ir dažas drošās saliņas, kad ietekmēt plūšanas virzienu.

Pilnmēness 12. janvārī “ieslēgs” ilgi briedušo vairāku planētu spriedzes konfigurāciju, atgādinot par aizgājušo Dižčiku un tā bumeranga efektu, proti, atgriezīsies (ne)padarītais. Merkurs Mežāža zīmē sarunas vedīs konkrētības, likumpakļāvības un pragmatisma virzienā. Vārdos, retāk – darbos.

  1. janvārī pl. 23:24 Saule pāriet Ūdensvīra zīme, kas maina Visuma pieprasījumu–piedāvājumu, bet lielākoties ietekmēs februāri.

Jauns Mēness 28. janvārī ieskicēs jaunu darbu cēliena sākumu – pašu pirmo 2017.gadā. Un Uguns Gaiļa gada sākumu.

Dižčiks: 19. decembris plkst. 12:56 – 2017. gada 8. janvāris plkst. 11:42. Dižčika cilpas iespaidā saskarsimies ar nepārdomātiem vai netālredzīgiem lēmumiem. Tiks bremzēta visa veida komunikācija un ar to saistītie jautājumi. Aktualizēsies sarežģītu karmisku uzdevumu risināšana, bijušo partneru un senu problēmu atgriešanās, nevajadzīgi pirkumi, pārpratumi, dažādu veidu sastrēgumi un tehniski sarežģījumi. Laiks piemērots darbu pabeigšanai, analīzei, izpētei, idejām un pārkārtojumiem. Ieteicama atgriešanās pie sen iesāktā, kārtības ieviešanas. Ieguvums – fantastiskas idejas.

Bizness. Pēcsvētku laiks un Dižčiks pamatīgi nojauks darbu ritmu. Nelabvēlīgs jaunu uzņēmumu un kontaktu dibināšanai, jaunu darbu sākšanai, darbavietas maiņai. Jābūt uzmanīgam, parakstot dokumentus, veicot elektroniskos sūtījumus un pārskaitot naudu. Liela vēlme kaut ko mainīt, bet ar noturīgām pārmaiņām jāpagaida. Planētu spriedze, kas kulminēs līdz ar Pilnmēnesi 12. janvārī, radīs apjukumu, dīkstāvi, konfliktsituācijas, norunu nepildīšanu, termiņu nobīdes un darbu sablīvējumu, tādēļ jārisina esošās situācijas, bet nav jārada jaunas problēmas. 19. janvāra Marsa konflikts ar Saturnu ir viens no galvenajiem notikumiem mēnesī.

 

Februāra astrofons

Saule atrodas Ūdensvīra zīmē. Ar Marsu Auna zīmē viegli piešķilties jauniem darbiem un skriet līdzi katrai ideju pavadai. Ideju būs patiesi daudz, jo Merkurs Ūdensvīra zīmē (7. – 26. februāris) ģenerēs tās patiesi ģeniālas un sabiedrībai noderīgas. Tomēr lielie spēku samēri kā Starpaptumsums un Jupitera cilpa liek būt vairāk kā piesardzīgiem. Tie ievada ilgāku periodu līdz pat jūnijam, kad personības mērķu realizēšana, saimnieciskās aktivitātes un partnerattiecības ir samezglotas, problemātiskas un zem lielās Visuma lupas. Jebkura pārsteidzība atstās tālejošas sekas. Fundamentāli jauniem darbiem derēs vien februāra pirmā nedēļa līdz Jupitera cilpai. Šis nelielais periods noteiks visu (ne)veiksmju attiecības līdz pat vasarai. Sagatavojies tam pamatīgi un laikus.

Retrogrāda Jupitera cilpa: 6. februāris pl. 8:51 – 9.jūnijs pl. 17:03. Veiksmīgi izdodas objektīvi palūkoties uz sevi no malas, izglītoties un pilnveidoties. Likteņa dāvanas jānopelna ar lielu darbu un rodas neapmierinātība ar sevi un sasniegto. Novērojama cīņa par pasaules uzskatiem, “uzpeld” pagātnē izdarītās kļūdas, nāk gaismā slēptais, pieaug pārspīlēta pašpārliecinātība, rodas sajūta, ka var gāzt kalnus. Problēmas, kārtojot eksāmenus. Ilgstoši braucieni nedos vēlamo rezultātu.

Starpaptumsums: 11. – 26. februāris. Precīzie aptumsuma brīži un 3 dienas pirms un pēc tā ir kā laika lūkas, kas atver karmas vārtus. Tādēļ rūpīgi jāapdomā jebkura darbība un domforma.

  1. februārī pl. 13:31 Saule pāriet Zivju zīmē.

Bizness. Jupitera cilpai raksturīgi, ka pasliktinās attiecības ar apkārtesošajiem, rodas problēmas, ieviešot jauninājumus biznesā, banku, tieslietu darbā, šķēršļi, paplašinot uzņēmumu un kredīta ņemšanā, neizdodas piesaistīt investorus, problēmas importa/eksporta jomā. Raksturīga tendence neracionāli tērēt laiku un naudu. Darbs prasīs daudz laika un enerģijas. Labs laiks, lai noslēgtu iesāktos projektus.

 

Marta astrofons

Saule Zivju zīmē par mēneša svarīgāko uzsvērs emocionalitāti un iekšējās vajadzības, intuīcijas impulsus un neziņu kā vadmotīvu. To, ka attiecībām un sajūtām būs izšķiroša nozīme lēmumu pieņemšanā, nosaka arī Veneras cilpa, no kuras pērngad izvairījāmies.  Neapskaužamā situācijā nonāks cilvēki, kuriem līdz 15. aprīlim pieņemami un veicami fundamentāli svarīgi lēmumi, īpaši privātās un intīmās attiecībās. Šaubu ēna, mainīgums un potenciāla neizdošanās tiks iekodēta jau saknē. Lai nepakluptu aiz likteņa āķīšiem, ieteicams sagatavot pagaidu lēmumus, veikt ierindas darbus un nesolīt vairāk, kā minimāli var paveikt.

No 12. marta Pilnmēness katru nākamo nedēļu pavadīs ievērojama planētu spriedze ar kulminācijām 18., 24. un 30. martā.

Retrogrāda Venera no 4. marta pl. 11:09 – 15. aprīļa pl. 13:17 nesīs klapatas naudas, baudas, attiecību, vērtību, izvēles, skaistuma, kultūras, juteklības, intimitātes, mīlestības, labklājības, mākslas, gaumes, sadarbības, prieka, apmierinājuma, pievilcības jautājumos. Veneras cilpa liks aizdomāties par šādiem jautājumiem: “Vai man notiekošais patiesi patīk?”, “Ko es patiesībā gribu?”, “Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?”, “Kas notiek ar manu izskatu?” Laiks noderīgs sevis izzināšanai, sen iesāktu darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātrus, muzejus un izstādes, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem. Mainot imidžu, frizūru, veicot plastiskās operācijas, var būt neapmierinātība ar rezultātu.

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 2017. gada 20. martā plkst. 12:28 sākas jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulstāvis gadskārtu ritējumā.

Bizness. Veneras ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus ir pārsteidzīgi un kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mākslas, vērtslietu un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu. Atdod parādus. Jaunu zīmolu ieviešana un veikalu atvēršana nebūs sekmīga. “Uzpeld” neizdarītie, nepabeigtie darbi.

 

Marsa virzieni un diktāts biznesā

Atkarībā no biznesā galvenās planētas Marsa atrašanās Zodiakā, nosakāmi galvenie biznesa virzieni, mērķi, darbības stils un tas, ko no uzņēmējdarbības vides var sagaidīt. Marss konkrētajā zīmē noteiks toni. Labi datumi šajā periodā ļaus Marsa iespējas realizēt, Spriedzes datumi traucēs sasniegt mērķus. Plāni jāpieskaņo Marsa redzējumam, jo, neatkarīgi no taviem nodomiem, debesis vēlas panākt tieši šo Marsa mērķu piepildījumu. Vai nu ej pa straumi, vai pret to.

Materiāli pieejami Astro Vip lietotājiem Dienas astro fons. http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/dienas-astro-fons/

marss zivis

Marss AUNS MArss versis

 

Planētu spriedzes mijiedarbība

Uzrādām svarīgākos planētu mijiedarbību, kas nosaka vislielāko risku un zaudējumu bīstamību.

Janvāra:5., 10., 12., 19., 24., 26.

Februāra: 2., 7.,  11., 18., 22., 26.

Marta: 5., 8., 12., 20., 22., 30.

 

Dižčiks 19.12. – 8.01.2017. Mežāža zīmē
Karmisku uzdevumu risināšanas, partnerības, senu problēmu un tehnisku sarežģījumu laiks.

http://www.astrologi.lv/sakums/raksti/608/Aktuali/Dizcika-nedienas-un-svetku-svinesana/

Par Dižčiku

http://astrobizness.lv/prognoze/dizciks-ietekme-biznesu/

Ko Dižčiks nozīmē uzņēmējam

http://astrobizness.lv/raksts/ko-dizciks-nozime-uznemejam/

Tehnika Dižčika laikā

http://astrobizness.lv/uncategorized/dizciks-un-auto/

Vispārējā Dižčika nozīme

http://www.astrologi.lv/meness_kalendars/cika_laiks/

Iepazīties ar Biznesa cilpu kalendāru

Biznesa svarīgie datumi

Biznesa dienas domātas jebkuram svarīgam darbam, līgumu parakstīšanai, konsultācijām. Ja datumi iekrīt brīvdienā, to var izmantot plānošanai, svarīgiem banku maksājumiem u.tml.
Šīs dienas savienojamas ar ASTRO VIP (
www.astroviip.lv) individuālo Astroluksoforu.

Janvāra biznesa dienas: 3., 7., 11., 15., 20., 21., 22., 23., 25.

Februāra biznesa dienas: 3., 5., 6., 10., 16., 20., 21., 24., 28.

Marta biznesa dienas: 2., 7., 9., 17., 19., 23., 26., 29.

 

Melnā Mēness – zaudējumu radītāja  – īpašie datumi

Kur nauda un vadīšana, tur arī Melnā Mēness klātbūtne – jebkuras darbības, cilvēciskās dabas ēnas puse, “netīrās naudas” apgrozītāja, netikumu pārvaldniece. Apgrozot naudu Lilitas spriedzes periodā, lielākas iespējas, ka tā nesīs neveiksmi vai radīs lielas grūtības. Minētajiem laikiem piepluso vismaz + 3h pirms un +1h pēc norādītā laika.

Gan biznesā, gan personīgi uzrādīto laiku pavada bez nopietnas darbības un lēmumiem, sadarbības slēgšanas.

Par Melno Mēnesi Lilitu vari izlasīt šeit: http://www.astrologi.lv/astro_karte/lilith/

29-12-2016 14:32 Veneras kvadrāts ar Lilitu

02-01-2017 03:01 Mēness kvadrāts ar Lilitu

14-01-2017 23:53 Mēness kvadrāts ar Lilitu

29-01-2017 15:01 Mēness kvadrāts ar Lilitu

11-02-2017 15:22 Mēness kvadrāts ar Lilitu

19-02-2017 02:54 Saules kvadrāts ar Lilitu

26-02-2017 04:50 Mēness kvadrāts ar Lilitu

20:32 Merkura kvadrāts ar Lilitu

11-03-2017 05:13 Mēness kvadrāts ar Lilitu

Papildus materiāli

Astrologilv twitter kontā meklē #astrobizness

Biznesa konsultācijas: http://www.astrologi.lv/sakums/astrologija-biznesa-eguru/

Pētījums, kas apstiprina, ka astroloģija darbojas uzņēmējdarbībā:

http://astrobizness.lv/petijums/datums-ietekme-uznemumu/